Salvage bug only partially fixed by update | Support | Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS dirt
Salvage bug only partially fixed by update
Topic Rating: 0 (0 votes) 
July 6, 2014
9:36 am
SlocumFamily2
Member
Members


Knight
Forum Posts: 223
Member Since:
January 13, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

FYI:

It looks like the McMMO dev's update only partially fixed the salvage bug.

While I can now stack salvaged and unsalvaged items together as normal, I cannot make a block with those stacks.

July 6, 2014
11:02 am
LightWarriorK
Aelfheim, Arda
Moderator
Members


Viceroy


Senior Mod
Forum Posts: 2154
Member Since:
June 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Maria, I was able to craft multiple items with salvaged materials, including blocks.  Please make sure that you're using newly salvaged items.  Materials salvaged before the update fix will still have the bad data.  You can cycle them through dispensers to fix the error.

"Awake, oh man, and be wise." -Thoth
July 6, 2014
1:05 pm
SlocumFamily2
Member
Members


Knight
Forum Posts: 223
Member Since:
January 13, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok...I will give that a try.

Thanks

 

EDIT/UPDATE:

I just cycled all my diamonds and gold (that were bouncing back at me and not stacking) through a button dispenser.

I can now stack them all.

However, I am still unable to form blocks.

 

In case it helps:  All these items were salvaged within the last week (cause I just got up to 600 repair last week).

I cycled the gold through a dispenser before and after (today) the recent McMMO update.

The diamonds have only gone through the dispenser today.

 

I tried to sell all my gold to the bank as ingots and it only took some of them.  So I took the remaining 140-ish ones and rand them through the dispenser.  I am still unable to sell them.  It is like they don't exist.

 

Is there something I am still doing wrong or not trying?

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 442

Currently Online:
26 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Emulated: 3206

ryanpitts: 1300

Dalferes: 747

Pherian: 660

Okarim: 594

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 13093

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 45

Topics: 6229

Posts: 27411

Newest Members: frequency-drive.ru CSD96, frequency-drive.ru YYG11, RainoldsEn, BarbaracoN, frequency-drive.ru LYI53, frequency-drive.ru YYU10, BundlesBek, frequency-drive.ru SCD50, Huongokwicle, frequency-drive.ru CCP03, frequency-drive.ru ISB51, AlfredoAcide, Jamessax, DonaldPsymn, frequency-drive.ru VHX75, riobetgammerRB, frequency-drive.ru IEC60, Josephnor, JerryNof, Apefautt

Moderators: terrorisly: 424, mudwog: 127, LightWarriorK: 2154

Administrators: meatbawllz: 2475, frelling: 3264