Getting Server 503 error code | Support | Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS dirt
Getting Server 503 error code
Topic Rating: 0 (0 votes) 
January 28, 2014
6:03 pm
SlocumFamily2
Member
Members


Knight
Forum Posts: 223
Member Since:
January 13, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

I've been on and off the server all day.  I logged off maybe 40 minutes ago to deal with kids.  Now trying to get back on, and I am getting 503 errors.

I restarted my computer.

I can see 11 people are online (via Live Map)

I checked to see if server is online (it is)

I checked my user/account name and the Minecraft version to make sure they didn't change somehow.

Cry

January 28, 2014
6:07 pm
MusicPlayer16
Member
Members
Forum Posts: 25
Member Since:
February 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I'm getting the same thing.

I don't think the server is down because those 11 people are moving around.

 

Hopefully it will be back up soon!

January 28, 2014
6:10 pm
SlocumFamily2
Member
Members


Knight
Forum Posts: 223
Member Since:
January 13, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Glad it isn't just me.

I also tried to go onto MineChat -- to see if someone there could look at this thread (glad you did). And I got the same error code.

Sigh.

 

What WILL I do?

I might have to (gasp) clean something.

January 28, 2014
6:18 pm
CADaniels
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
January 5, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Aye, this happens about once a month for me. It's only in 1.6.4 for some reason. If I switch to anything else I have no issue.

January 28, 2014
9:48 pm
SlocumFamily2
Member
Members


Knight
Forum Posts: 223
Member Since:
January 13, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Oh, really?  Hopefully the update will resolve it then.

I got so paranoid I even checked the "ban" area -- even though I had no idea what I could have done.

Then I got paranoid about my internet connection.  It does weird things (like it won't let is create a custom server...even with port forwarding and all that...it won't work).

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 442

Currently Online:
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Emulated: 3206

ryanpitts: 1300

Dalferes: 746

Pherian: 660

Okarim: 594

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 12642

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 45

Topics: 6229

Posts: 27407

Newest Members: ItkomiScuth, Darelcluch, Alofautt, opvisualspro, irenamikina, Krivousov741, Linelcluch, mikemiler021, OknoJug, Cheljustkin942, Davidcoino, Shinkarev486, Georgcluch, Suprunec951, Pavelcluch, Klepachev046, edudipro, Douglasfeeno, Michaelscurf, Akirwicle

Moderators: terrorisly: 424, mudwog: 127, LightWarriorK: 2153

Administrators: meatbawllz: 2475, frelling: 3264