Claim problem | Support | Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS dirt
Claim problem
Topic Rating: 0 (0 votes) 
October 24, 2014
4:25 pm
flammer27
United States
Member

Ambassador

Members
Forum Posts: 49
Member Since:
June 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

My claim shows up on the map, but when i use a stick to check it says its not claimed by anybody. Also when i place a chest it says its unprotected.

October 24, 2014
5:15 pm
LightWarriorK
Aelfheim, Arda
Moderator
Members


Viceroy


Senior Mod
Forum Posts: 2153
Member Since:
June 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

It's difficult to help with so little information. Wink

You currently have 9 claims, so even if it did work somewhere, we really have no idea of which one it is.

Please post the coordinates (both corners) of the location you were trying to claim, and we'll look into it.

"Awake, oh man, and be wise." -Thoth
October 24, 2014
5:29 pm
flammer27
United States
Member

Ambassador

Members
Forum Posts: 49
Member Since:
June 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Corner 1:

x:-4293

y:89

z:11307

Corner 2:

x:-4133

y:88

z:11147

October 24, 2014
5:52 pm
LightWarriorK
Aelfheim, Arda
Moderator
Members


Viceroy


Senior Mod
Forum Posts: 2153
Member Since:
June 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok, I'm stumped.  The dynmap GP layer clearly shows the Claim: http://maps.veterancraft.net/?.....;z=11232.5

And your list of claims shows it exists.

Buy you're right, it doesn't seem to be claimed.

I'll talk with Tony....maybe there's something preventing it from becoming active.

"Awake, oh man, and be wise." -Thoth
October 24, 2014
5:55 pm
flammer27
United States
Member

Ambassador

Members
Forum Posts: 49
Member Since:
June 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks, its ok if it takes a bit, i have time =P

October 24, 2014
8:11 pm
Emulated
Canada!
Member
Members


Staff Alumni
Forum Posts: 3206
Member Since:
February 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

We've had this issue before. I've removed the claim and placed a temporary Admin claim over the area. Your claim block balance has been credited the 25,921 claim blocks. Please contact a member of staff in-game and we will remove the temporary Admin claim so you may place your own again. 

As a member of staff may not be on-line I have given you full permissions inside the temporary Admin claim.

Anthony Hughes

#Vetra
October 25, 2014
11:12 am
flammer27
United States
Member

Ambassador

Members
Forum Posts: 49
Member Since:
June 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I got it unclaimed, then i claimed it and it still doesnt work, arg =\

October 25, 2014
12:31 pm
flammer27
United States
Member

Ambassador

Members
Forum Posts: 49
Member Since:
June 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Nvm got it working

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 442

Currently Online:
28 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Emulated: 3206

ryanpitts: 1300

Dalferes: 746

Pherian: 660

Okarim: 594

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 12639

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 45

Topics: 6229

Posts: 27407

Newest Members: irenamikina, Krivousov741, Linelcluch, mikemiler021, OknoJug, Cheljustkin942, Davidcoino, Shinkarev486, Georgcluch, Suprunec951, Pavelcluch, Klepachev046, edudipro, Douglasfeeno, Michaelscurf, Akirwicle, EshopredMn, Nastyae, Valerycluch, WilliamHooff

Moderators: terrorisly: 424, mudwog: 127, LightWarriorK: 2153

Administrators: meatbawllz: 2475, frelling: 3264