1.7.9 Glitch? | Support | Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_Related Related Topics dirt
1.7.9 Glitch?
Topic Rating: 0 (0 votes) 
Tags: Glitch
June 22, 2014
12:16 pm
OPSnuffleubagus
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
June 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

So I was smelting my gold and I was shift clicking waiting for the gold to be ready to smelt and then the gold ingot goes to the ore spot. So I clicked on the gold ingot and the ores disappear. So I do it again and this time I take screenshots, but I don't take the ingot out of the ore spot and something weird happened. Here is the link to my imgur where I posted the screenshots. (Don't mind the ship) And sorry, the pictures were posted backwards.

June 22, 2014
12:17 pm
OPSnuffleubagus
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
June 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

http://opsnuffleubagus.imgur.com/all/ Sorry, forgot to add the link into the post

June 22, 2014
12:21 pm
Qwerty546
Member
Members
Forum Posts: 11
Member Since:
June 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

This happens to me all the time in multiple versions, so it is not 1.7.9 exclusive. It only has occurred when I am hastily shift-clicking on the output of the furnace. When the contents smelt and are put into the output box and I shift-click immediately, that happens. By a quick observation of numbers, it doesn't appear that you have lost any gold either.

 

~Caravaneer546

~Caravaneer546
June 22, 2014
12:39 pm
OPSnuffleubagus
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
June 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

This was the second time I did it, the first time I lost ALOT of gold.

June 22, 2014
12:45 pm
Qwerty546
Member
Members
Forum Posts: 11
Member Since:
June 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I don't really know what to say myself, except try to refrain from shift-clicking the output quickly. If it occurs again, try getting a video or screenshots of you losing the gold or other material.

~Caravaneer546
Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 442

Currently Online:
20 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Emulated: 3206

ryanpitts: 1300

Dalferes: 746

Pherian: 660

Okarim: 594

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 12675

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 45

Topics: 6229

Posts: 27407

Newest Members: AlbertAlemo, AlfredUnalo, geobalinfopro, Alufautt, Olsoncluch, geobabylpirapro, Jaimebes, krutovzhorik, DeborahAtolo, BryanKatly, Stephendok, yfcntyfwicle, Vadimjinna, EddieBub, Jepillopeld, Deborahquiem, Mashercluch, Maxyrep, geobalbypro, GarlandDak

Moderators: terrorisly: 424, mudwog: 127, LightWarriorK: 2153

Administrators: meatbawllz: 2475, frelling: 3264